Upute za narudžbu/dostavu

Cijena dostave je uključena u cijenu, a sve narudžbe se rade vrlo jednostavno preko web stranice www.dostavaogrjev.com.
 
Kad Vam se otvori početna stranica, odaberite Vaše područje dostave (grad/općina), te ispunite narudžbenicu. Predlažemo da idete po redu, da nešto ne ispustite.
Nakon što ispunite narudžbenicu kliknite na dnu narudžbenice na “Pošalji narudžbu”. Obavezno morate ispuniti obavezne podatke (mala crvena zvjezdica uz tekst).
Nakon što uspješno predate narudžbu, na Vaš e-mail koji ste upisali će Vam stići potvrda narudžbe, stoga obratite pažnju da upišete važeći e-mail koji Vam je dostupan.

Narudžba će stići na Vašu kućnu adresu u roku do 22 radnih dana, a sve narudžbe se dostavljaju redoslijedom zaprimanja i punjenju vozila za dostavu.

Minimalno jedan dan prije dostave ćete primiti e-mail obavijest ili poziv našeg dostavljača.

Vozilo s kojom će narudžba stići ima kran dizalicu, te će se Vaš naručeni proizvod ostaviti na prikladnom i vozilu dostupnom mjestu. Također, dostavljač može ponijeti sa sobom i paletar (mali viljuškar), ali ga je moguće koristiti samo po ravnoj površini bez rupa, pijeska, trave i sl.

Plaćanje naručenih proizvoda se vrši na mjestu istovara u gotovini, odnosno direktno dostavljaču. Moguće je plaćanje virmanski, ali nam tada obavezno napišite Vaš OIB, a mi ćemo Vam na e-mail poslati predračun.

Moguće je također plaćanje karticama Mastercard, Maestro, Visa i Diners, jednokratno ili do šest rata (plaćanje na rate je moguće samo za kartica izdane kod Privredna banka Zagreb d.d., Erste&Steiermarkische bank d.d., Istarska Kreditna Banka Umag d.d., Sberbank d.d., Kent Banka, Agram Banka d.d., Slatinska banka d.d.). Kod plaćanja karticom, nakon što odaberete Vašu karticu i broj željenih rata, u roku 24h ćemo Vam na Vaš upisani e-mail poslati poveznicu za online plaćanje. Nakon što zaprimite e-mail, kliknite na poveznicu, te će Vas sustav voditi do konačnog plaćanja. Cijeli postupak je dosta jednostavan.

Za sve reklamacije/pritužbe/pohvale/upite, slobodno nas kontaktirajte na naš e-mail info@dostavaogrjev.com ili nas nazovite radnim danom na 095 77 200 70.