Detektori za zaštitu

U ponudi na DostavaOgrjev.com možete naručiti i detektore dima, topline i CO. Porijeklo proizvodnje je Velika Britanija, s jamstvom na proizvod od 5 godina.

Detektori se šalju putem pošte po cijeloj Republici Hrvatskoj, a moguće je plaćanje virmanom po ponudi ili karticama (Mastercard, Maestro, VISA i Diners). Sve cijene uključuju i poštarinu za područje Hrvatske, te se poštarina ne plaća dodatno.

Detektori se naručuju individualno i nisu povezani sa narudžbama ogrjevnih proizvoda.

Narudžbenica se nalazi na dnu ove stranice.


Optički detektor dima SB5

Detektor koristi koristi 9-votnu zamjenjivu bateriju, te na sebi ima veliku centralnu tipku za upravljanje testom i funkcijom „Smart Silence“. Funkcija „Smart Silence“ omogućava utišavanje alarma na 10 minuta u slučaju lažne uzbune. Ukoliko se ipak otkrije dodatni dim tijekom tih 10 minuta, oglasit će se alarm. Na uređaju je također dostupna i funkcija „Sleep Easy“ koja omogućava utišavanje zvuka baterije kada se isprazni i to do 8 sati. Instalacija uređaja je jednostavna. Uređaj se može ugraditi na zid. 

Svi detalji o optičkom detektoru dima SB5 se nalaze i ovdje.


Optičko termički detektor dima ST622

Thermoptek multi senzor tehnologija koristi se u preko 90% britanskih vatrogasnih i spasilačkih službi. Detektor koristi litijevu bateriju s vijekom trajanja do 10 godina, te na sebi ima veliku centralnu tipku za upravljanje testom i funkcijom „Smart Silence“. Funkcija „Smart Silence“ omogućava utišavanje alarma na 10 minuta u slučaju lažne uzbune. Ukoliko se ipak otkrije dodatni dim tijekom tih 10 minuta, oglasit će se alarm. Na uređaju je također dostupna i funkcija „Sleep Easy“ koja omogućava utišavanje zvuka baterije kada se isprazni i to do 8 sati. Instalacija uređaja je jednostavna. Uređaj se može ugraditi na zid ili na strop.

Svi detalji o termičkom detektoru dima ST622 se nalaze i ovdje.


Digitalni detektor ugljičnog monoksida (CO) CO-9D-INT

Napredan elektrokemijski detektor, kalibriran i testiran na ugljični monoksid (CO). Ugrađena nezamjenjiva litijeva baterija s vijekom trajanja do 7 godina. Detektor ima ugrađen jedinstveni digitalni LCD zaslon i indikator sobne temperature s tolerancijom od +/- 2 stupnja. Uređaj pokazuje čak i male razine CO otkrivene tijekom 4 tjedna, te može stajati samostalno u prostoru ili biti obješen na zid.

Svi detalji o digitalnom detektoru CO-9D-INT se nalaze i ovdje.


Detektor dima i ugljičnog monoksida (CO) SCB10-INT

Detektor dima i ugljičnog monoksida koji štiti od dvije smrtonosne prijetnje. Detektor ima ugrađena dva tipa senzora: optički za detekciju dima, te elektro-kemijski za detekciju CO. 

Idealno mjesto za ugradnju detektora su spavaće i dnevne sobe. Detektor koristi naprednu tehnologiju optičkog senzora koji omogućuje smanjenje količine lažnih alarma, te naprednu elektro-kemijsku tehnologiju za bolju detekciju CO. Detektor je pogodan za ugradnju na strop ili zid. Jačina zvuka sirene iznosi 85dB 

Svi detalji o digitalnom detektoru CO-9D-INT se nalaze i ovdje.


NARUDŽBENICA

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

DETEKTORI

Detektor koristi koristi 9-votnu zamjenjivu bateriju. Država proizvodnje - Velika Britanija; Jamstvo - 5 godina.

Thermoptek multi senzor tehnologija koristi se u preko 90% britanskih vatrogasnih i spasilačkih službi. Detektor koristi litijevu bateriju s vijekom trajanja do 10 godina, te na sebi ima veliku centralnu tipku za upravljanje testom i funkcijom „Smart Silence“. Država proizvodnje - Velika Britanija; Jamstvo - 5 godina.

Napredan elektrokemijski detektor, kalibriran i testiran na ugljični monoksid (CO). Ugrađena nezamjenjiva litijeva baterija s vijekom trajanja do 7 godina. Država proizvodnje - Velika Britanija; Jamstvo - 5 godina.

Detektor dima i ugljičnog monoksida koji štiti od dvije smrtonosne prijetnje. Detektor ima ugrađena dva tipa senzora: optički za detekciju dima, te elektro-kemijski za detekciju CO. Država proizvodnje - Velika Britanija; Jamstvo - 5 godina.

IZRAČUN NARUDŽBE

0,00 €
Cijena vrijedi za virmansku uplatu po predračunu ili plaćanje karticom online (Mastercard®, Maestro®, Visa, Diners).


PODATCI NARUČITELJA

Navedite točnu adresu (ulica) za dostavu.
Navedite točan poštanski broj
Navedite točan grad dostave
Navedite kontakt broj na koji ste dostupni.
Upišite svoj važeći e-mail
Na e-mail će Vam stići potvrda narudžbe

Odaberite način plaćanja: gotovina na dostavi, virmanski, plaćanje karticom (Mastercard®, Maestro®, Visa)

Prihvaćam Uvjete korištenja i odredbe web stranice
UVJETI KUPOVINE

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. DostavaOgrjev.com Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.
Prodavatelj je DIAF (obročno plaćanje) ili netko od partnera DIAF (virmanski, pouzećem), a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica, virmanskim putem ili pouzećem.

NARUČIVANJE
Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.
Sve cijene izražene su u EUR-ima, a sve cijene uključuju PDV.
Roba se naručuje elektronskim putem, odabirom određenog proizvoda te slanjem narudžbenice.
Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere proizvod te potvrdi način plaćanja, te pošalje narudžbenicu.

PLAĆANJE
Naručeni proizvodi mogu se plaćati virmanski, pouzećem ili obročno online jednom od kreditnih kartica:
Mastercard, Maestro, Diners ili Visa.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (zaposleniku tvrtke koja vrši dostavu). Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati prilikom dostave.
Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.
Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.
Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 22 (dvadesetdva) radnih dana.
Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavatelja, prodavatelj više nije odgovoran za daljnji tok isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

REKLAMACIJE
Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.dostavaogrjev.com. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

OPĆENITO
DIAF zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje DostavaOgrjev.com stranica. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.
Usluge koje Vam pruža DostavaOgrjev.com Internet platforma ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. DIAF nije odgovorna za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.
Iako Vam DIAF nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, DIAF ne može garantirati da će
usluge na DostavaOgrjev.com odgovarati Vašim potrebama.
DIAF također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail info@dostavaogrjev.com kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.