Narudžba ogrjev Zagreb – Velika Gorica – Zaprešić – Duga Resa – Karlovac – Lučko – Samobor – Stupnik – Sveta Nedelja

Poštovani, molimo Vas da ispunite donji obrazac te nam pošaljete Vašu narudžbu.

OBAVEZNO ispunite sva polja koja su obavezna (imaju crvenu zvjezdicu). 

Minimalna narudžba za BESPLATNU dostavu iznosi 320,00 €. Za sve narudžbe ispod 320,00 €, dostava iznosi dodatnih 17,00 €.
Na dnu Vaše narudžbe provjerite izračun cijene Vaše narudžbe koju plaćate na dostavi. Trenutno vrijeme dostave je od 2 do 22 radna dana.


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

OGRJEVNO DRVO

kalibrirano - nekalibrirano - trijeska
Vrsta drva: grab, bukva; Dimenzije palete 1m x 1m x 1,8m. Minimalna starost drva 3 tjedna ili više - ide za svježe drvo; popust na više paleta u cijeni

Miješano različite dimenzije, nije cijepano; 2m3 – 1 paleta - ide za svježe drvo; grab, bukva; popust na više paleta u cijeni; drva su različitih dimenzija; do 5% sadržaja može biti drvo i lošije kvalitete (trulo, raspadajuće); na pojedinim komadima može postojati i truli dio; TRENUTNO NEDOSTUPNO

Pakiranje vreća 4kg - 0,002m2, narudžba na vreće/kom


PELETI i BRIKETI

A1 EnPlus pelet - A1 EnPlus kvaliteta - Porijeklo RH - Pakiranje vreća 15kg, paleta 1.050 kg, minimalna narudžba 1 paleta - 70 vreća; popust na više paleta u cijeni. TRENUTNO NEDOSTUPNO

Pakiranje kutija 10kg, minimalna narudžba 900kg ili 1 paleta - 90 kutija; popust na više paleta u cijeni; TRENUTNO NEDOSTUPNO

IZRAČUN NARUDŽBE

0,00 €
Cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje na mjestu dostave ili virmansku uplatu po predračunu. Kod plaćanja karticom cijena se uvećava za 5,51%. Minimalna narudžba za BESPLATNU dostavu iznosi 320,00 €. Za sve narudžbe ispod 320,00 €, dostava iznosi dodatnih 17,00 €.


PODATCI NARUČITELJA

Navedite točnu adresu (ulica) za dostavu.
Ukoliko Vaše općine/grada nema na popisu odaberite najbližu općinu/grad, a u napomeni na kraju narudžbe napišite Vaše mjesto dostave.
Navedite kontakt broj na koji ste dostupni.
Upišite svoj važeći e-mail
Na e-mail će Vam stići potvrda narudžbe

Odaberite način plaćanja: gotovina na dostavi, virmanski, plaćanje karticom (Mastercard®, Maestro®, Visa, Diners)
Ukoliko imate dodatnu napomenu za dostavu, molimo Vas da ju upišete u gornji kvadratić!

Prihvaćam Uvjete korištenja i odredbe web stranice
UVJETI KUPOVINE

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. DostavaOgrjev.com Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.
Prodavatelj je DIAF (obročno plaćanje) ili netko od partnera DIAF (virmanski, pouzećem), a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica, virmanskim putem ili pouzećem.

NARUČIVANJE
Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.
Sve cijene izražene su u EUR-ima, a sve cijene uključuju PDV.
Roba se naručuje elektronskim putem, odabirom određenog proizvoda te slanjem narudžbenice.
Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere proizvod te potvrdi način plaćanja, te pošalje narudžbenicu.

PLAĆANJE
Naručeni proizvodi mogu se plaćati virmanski, pouzećem ili obročno online jednom od kreditnih kartica:
Mastercard, Maestro, Diners ili Visa.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (zaposleniku tvrtke koja vrši dostavu). Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati prilikom dostave.
Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.
Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.
Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 22 (dvadesetdva) radnih dana.
Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavatelja, prodavatelj više nije odgovoran za daljnji tok isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

REKLAMACIJE
Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.dostavaogrjev.com. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

OPĆENITO
DIAF zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje DostavaOgrjev.com stranica. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.
Usluge koje Vam pruža DostavaOgrjev.com Internet platforma ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. DIAF nije odgovorna za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.
Iako Vam DIAF nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, DIAF ne može garantirati da će
usluge na DostavaOgrjev.com odgovarati Vašim potrebama.
DIAF također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail info@dostavaogrjev.com kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.


Minimalna narudžba za besplatnu dostavu iznosi 320,00 €. Za sve narudžbe ispod 320,00 €, dostava iznosi dodatnih 17,00 €.

Sve cijene su izražene sa PDV-om.